sâmbătă, 17 iunie 2017

Ce făcuşi, fă, Dragneo?


    • L-am suspectat pe Grindeanu că ar suferi de sinuzită, că prea îşi trăgea mucii în faţa microfoanelor. În ultimele zile îmi pare că s-a vindecat. Era doar o alergie la Dragnea.


Fotografie preluată de la EVZ.

   • Dracnea a dat de înţeles că Grindeanu pare un alt om, de parcă ceva l-a posedat peste noapte. Drept este că-i un alt om, doar că nu a intrat, ci a ieşit, iar efectul de numeşte exorcizare.

• Anteniştii de la 3 sunt într-o derută maximă după ce Ponta s-a iţit la Guvern. Potăile lu’ Voiculescu nu ştiu la ciolanul cui să se repeadă: Dragnea  sau Ponta? Dilemă mare, căci ambii au făcut rating în platou. Singurul care şi-a frecat mâinile a bucurie a fost Radu Tudor, deşi el oricum găsea ceva de frecat.

• Ministra Dezvoltării Rurale şi Administraţiei Publice (DRAP), Sevil Shhaidel, s-a dat în fapt, sabotând guvernul Grindeanu. Este cazul să ne amintim că a fost prima opţiune a lui Dragnea pentru funcţia de prim-ministru al României? Paşalâc scria pe noi!

Fotografie preluată de la EVZ.

   • Dragnea tot bate apa-n piuă cu refuzul premierului de a demisiona, fapt ce contravine principiilor morale, democratice, ba chiar constituţionale. Mda, ştii tu ceva, dar prea ai luat-o otova! Trebuia să priveşti mai simplu şi mai aproape de tine: preşedinte de partid, preşedinte al Camerei Deputaţilor; condamnat (cu suspendare) penal; cercetat penal şi, mai mult ca sigur, viitor condamnat cu executare. Despre ce vorbim?

   • Orcuţa Vasilescu a făcut tot ce a putut pentru binele românilor, dar n-a lăsat-o Grindeanu să termine ce a început: Ţara. După ce a tocat toate resursele bugetare, în doar patru luni, balena ucigaşă n-a apucat să dea iama în vistieria BNR. Dacă o lăsa mai uşor cu rimelul, putea deschide în schimb ochii către orizonturi la fel de atractive, respectiv  împrumuturile externe.

   • Tot într-o confuzie maximă se află şi madamesa cu funcţie de primar general al Capitalei. Firea (iertaţi-mă, dar nu-i pot spune doamnă!) crede că gradul de ofiţer rezultat din Ordinul „Steaua României” - primit moca şi dubios de la Isărescu – este acelaşi lucru cu a fi căţeaua de pază şi propagandă la cheremul lui Dragnea. Drept este că la el este lesa, iar Firei îi lipseşte Colanul.

   •  În cavoul PSD miroase a hoit. UDMR-ul salivează.

   •  Tudorică, Tudorică!, ţi-a vrut Dragnea gâtul, iar tu, om Drept la Justiţie, nu numai că i-ai pasat ştreangul lui Sorinel, dar după ce ai dat bir cu fugiţii, dai cu DERO pe dinţi să nu-ţi mai pută gura a usturoi.

Fotografie preluată de la Revista 22

   •  Canibalismul a revenit în forţă la PSD. Surprinde însă foamea. Anterior, victima era perpelită, fiartă şi fezandată, acu’…carne crudă, direct de sub satâr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.