luni, 5 decembrie 2011

Nigel Farage: Cine dracu' vă credeţi voi !? (Subtitrare RO)

   Nigel Farage (3 aprilie 1964) este un om politic britanic, membru al Parlamentului European în perioadele 1999-2004 şi 2004-2009 din partea Regatului Unit. Este unul dintre cei mai vocali eurosceptici de la Bruxelles. Acesta a vorbit într-un interviu pentru inliniedreapta.net, în care a vorbit despre viitorul Uniunii Europene, despre criza economică şi despre moneda euro.

    În calitate de lider al UK Independence Party şi vice-preşedintele al grupului Europa Libertăţii şi Democraţiei a vorbit pentru ILD (In Linie Dreaptă) despre viitorul Uniunii Europene, despre criza economică şi despre moneda euro. Farage a părăsit Partidul Conservator în 1992, după ce aceştia au semnat Tratatele de la Maastricht. Din 1999 este membru al Parlamentului European. În 2009, partidul său eurosceptic s-a clasat pe locul al doilea în alegerile europarlamentare, depăşindu-i pe laburişti şi pe democrat-liberali.
   În cadrul aceluiaşi interviu, britanicul şi-a exprimat şi o părere personală despre aderarea României la marea familie a Uniunii Europene:
"Aderarea la Uniunea Europeană se va dovedi a fi o uriaşă greşeală istorică pentru ţara dumneavoastră, pentru că ceea ce aţi făcut în fapt n-a fost decât să intraţi într-un sistem care este din ce în ce mai nedemocratic şi dictatorial decât ca cel pe care l-aţi părăsit acum 20 de ani. Este o greşeală foarte mare, iar clasa voastră politică, politicienii voştri, birocraţii, sunt practic cumpăraţi cu bani, foarte mulţi bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.