duminică, 13 ianuarie 2013

Parlamentul European - Somnul Naţiunilor Unite


Parlamentul - un stup cu câteva muşte şi o groază de trântori.
Parliament - a beehive with some bite and a lot of drones.
(Girel Barbu )

Nici că se potriveşte mai bine altceva decât citatul preluat chiar de pe site-ul "Parlamentul European". Mai trebuie adăugat un singur lucru, cu titlu de informaţie suplimentară: fiecare parlamentar are o retribuţie lunară de 12.000 Euro.

"Parlamentul European este adunarea dumneavoastră, singura instituţie a Uniunii Europene aleasă în mod direct. Aceste pagini oferă o introducere succintă cu privire la modul în care funcţionează Parlamentul. Vă prezentăm competenţele şi funcţiile sale, vă explicăm în ce mod deputaţii în Parlamentul European îşi organizează activitatea şi cum ne puteţi contacta. Ultimul capitol este consacrat evenimentelor istorice care au dat contur rolului exercitat de Parlament în UE."

Parlamentul european în plen










Ce mai lipseşte pentru ca acest spectacol caraghios să fie complet? Păi, unul de-al nostru, dar de pe vremea când era şi el înregimentat în oastea celui mai înalt forum european.


Gigi Becali, întrebat de ce chiuleşte din Parlamentul European: „Mă doare-n p....”
"Eurodeputatul George Becali e marele absent al Parlamentului European. A participat la doar un sfert din toate şedinţele de la Bruxelles ori de la Strasbourg. Întrebat de ziariştii de la Adevărul care e motivul, Gigi Becali a evitat un răspuns, ba chiar aproape că i-a înjurat." (Sursa: B1 eveniment)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.